O companie responsabilă

Egis se străduiește să conducă calea în inginerie durabilă. Compania îsi asumă responsabilitatea pentru comunitatea în care activează, folosindu-și expertizele si exercitând influență sa - în calitate de proiectant, specificator și operator - privind livrarea de zeci de miliarde de euro, a lucrărilor, precum și exploatarea infrastructurii și facilitățile folosite de milioane de oameni din întreaga lume.

O companie creativă

Egis are o atitudine proactivă în materie de inovare, ajutând-o să facă față provocărilor socio-economice, energetice și de mediu ori de câte ori compania operează un proiect. Talentul creativ al inginerilor Egis este adus în joc pentru a oferi instrumente clienților noștri care îi vor ajuta în luarea deciziilor și în găsirea soluțiilor operaționale eficiente.

O companie pentru oameni

Sprijinirea strategiei grupului promovând în același timp dezvoltarea și împlinirea personală a fiecăruia dintre angajații săi este una din preocupările de bază ale managementului resurselor umane Egis. Egis este o companie dinamică, axată pe dezvoltarea de căi de carieră și de dezvoltare a abilităților.