Egis este un grup international care ofera inginerie, structurarea proiectelor si operatiuni. În inginerie, sectoarele sale de activitate includ transportul, dezvoltarea urbana, constructii, industrie, apa, mediu si energie. În drumuri si aeroporturi oferta este largita pentru a cuprinde structurarea proiectelor, investitii de capital precum si servicii de operare si de mobilitate.

Angajând 13.000 de persoane, inclusiv 8.300 în inginerie, grupul a generat o cifra de afaceri gestionata de 936 milioane € în 2015.

Egis este 75 % detinuta de banca franceza "Caisse des Dépôts" si 25 % detinuta de Iosis Partenaires, un "partener" executiv.

În România experimentam vremuri interesante. Guvernul Si pietele bursiere stabile promit o crestere economica pentru întreaga tara.

Egis în activitatea din România acopera în principal sectoarele de transport, apa, mediu si industrie, pe care piete suntem deja cunoscuti ca furnizori de servicii de calitate.

Dorim sa participam la efortul colectiv, sa imprimam în România, alaturi de alte firme din domeniu, un nivel ridicat de profesionalism si calitate a lucrarilor.

Ne dorim sa avem o cota buna de piata si sa crestem ritmul de construire a infrastructurii în România.

Este un domeniu dificil, activitatea noastra în România reprezinta 1-3% din activitatea Grupului, însa ne dorim sa ne dezvoltam si mai mult în perioada urmatoare.

Ma simt onorat sa fiu asociat cu Egis în România, în aceasta calatorie de dezvoltare.