Talent › HR in Egis

De-a lungul anilor, Egis în România a fost implicată în unele dintre proiectele de infrastructură cele mai prestigioase din țară atât clienților din sectorul public cât și privat.

Egis este un loc de excelență. În toate activitățile sale, Egis este renumit pentru calitatea tehnică a realizărilor sale, mândru să fie în prim plan, și stau acolo. Prin aderarea la Egis, oricare ar fi domeniul dvs. de specialitate, poate lucra cu cei mai buni, și să ia parte la proiecte colective ambițioase, cel mai bun mod de a crește împreună.

Ați putea dori să deveniți un expert recunoscut în domeniul dumneavoastră, un manager de proiect, un team manager.Poate sunteți în căutarea unor noi provocări (diversitatea de locuri de muncă, mobilitatea internațională, proiecte de diversitate). Egis vă oferă posibilități vaste pentru creștere și dezvoltare.

În România și cel mai mult la nivel de grup, avem un angajament de responsabilitate socială și diversitate, care se manifestă în mai multe moduri.Dezvoltarea ocupării forței de muncă de peste-55s, precum și încadrarea în muncă a persoanelor cu handicap: aceste obiective sunt în centrul activității noastre de HR.

Egis este un grup într-o continuă schimbare, care funcționează pe o gamă largă de proiecte în multe țări. Cei care se alatura echipei noastre au acces la o gamă largă de oportunități.