Drumuri și Autostrăzi

Egis în România se bucură de reputația de a fi un furnizor de soluții în Drumuri și Autostrăzi chiar de la început până la punerea în funcțiune.De-a lungul ultimelor două decenii, compania a fost asociată cu diverse proiecte naționale și internaționale, câștigând reputația ca fiind unul dintre numele cele mai de încredere în afaceri.

Egis a demonstrat competență excepțională în gestionarea proiectelor multidisciplinare în toate stadiile de dezvoltare - studii de planificare, lucrări de proiectare, asistență de achiziții publice, management de proiect, supravegherea lucrărilor și exploatarea instalațiilor de infrastructură.

Egis furnizează o gamă completă de servicii în Drumuri și autostrăzi atât clienților din sectorul public cât și din cel privat.

Expertiza Egis acoperă domeniile de planificare a transportului, proiectele tehnice detaliate, sisteme de management de pavaj, sisteme de administrare a investițiilor rutiere, consolidarea instituțională , siguranța rutieră , sistemele de gestionare a traficului.

Proiecte Egis Globale - Drumuri și Autostrăzi