Aviație

Egis are o viziune cu adevărat integrată a aeroporturilor, de la strategie până la operațiuni. Ca un grup global și independent de consultanță și inginerie Egis poate oferi sinergii puternice și idei noi pentru a acoperi diferența dintre aeroporturi, gestionarea traficului aerian, arhitectura, dezvoltarea urbană și toate modurile de infrastructură de transport .

Egis oferă consiliere a infrastructurii aeroportuare peste tot lanțul valoric de dezvoltare a aeroportului .

Pe zona aeroportuară, Egis oferă consultanță cu privire la infrastructură, instalații, echipamente și sisteme de sol, capacitate de operațiuni aeriene și capacitatea de adaptare, tehnici de punctualitate și de optimizare a întârzierilor, analiza comparativă a zgomotului / emisiilor , aprovizionarea cu ANS.

Pe partea terminalului, Egis oferă inginerie arhitecturală și structurală, echipamente și sisteme, performanță energetică și sisteme de management al clădirilor.

Cu privire la operațiunile aeriene Egis oferă servicii în dezvoltarea rutelor, politica de prețuri / tarifare, prognoze de trafic.

Privind ATC / ATM consultanța Egis oferă consiliere cu privire la ingineria de sistem, de securitate / supraveghere și a procedurilor de spațiu aerian.

Proiecte Egis Globale - Aviație